Referentie: performante beveiliging voor pure lifestyle ninove

“We wilden inderdaad niks aan het toeval overlaten. Ons nieuwe pand is immers één grote etalage. Het plaatsen van ramkraakpaaltjes was een eerste logische zet. Daarna lieten we MATT Security een veiligheidsplan uittekenen voor binnen en buiten. Dat kon ons snel overtuigen al hebben we er nog op aangedrongen het aantal camera’s te verhogen,” aldus Koen.

Pure Lifestyle uit Ninove is geen interieurwinkel of een Apple-store. Het is het allebei en zelfs meer. Pure Lifestyle combineert op een ruimte van 800m2 het beste van Apple, woon- en foodinspiratie en lifestyle tips. Puur shopplezier dus, met een schat aan producten. En dat mag je letterlijk nemen. Om die schat te beveiligen, koos Pure Lifestyle voor MATT Security. Retail manager Koen Van Liefferinge: “Met de verhuis naar een nieuw pand wilden we niks aan het toeval overlaten.”

Lees meer:
Client Case Pure Lifestyle


Referentie: compleet beveiligingssysteem voor wafelijzerfabrikant Gedelec

"Het complete beveiligingssysteem van mijn bedrijf zit in mijn broekzak" - Matthieu Moerenhout, Gedelec

Gedelec is een familiebedrijf uit Anzegem dat wafelijzers en pannenkoekenijzers fabriceert en verdeelt sinds 1958. Toevallig noemt hun merk van wafelijzers MATT. MATT Security beveiligt MATT wafelijzers, symbolischer kan haast niet.

Vandaag runt Matthieu Moerenhout het bedrijf. Hij blijft investeren in het bedrijf om de groei verder te zetten. Ook in beveiliging.

Lees meer:
Client Case Degelec


Referentie: Camerabewaking en alarmsysteem voor 4 vestigingen van STS Center

“Dankzij MATT Security werden inbrekers op heterdaad betrapt. MATT Security stuurde diezelfde nacht nog de beelden door naar de bevoegde instanties.” - Kathleen Beirens, STS Center

STS Center is een erkend Telenet service-center met vestigingen in Ninove, Aalst, Zottegem en Dilbeek. Zaakvoerder Kathleen Beirens kan niet op 4 plaatsen tegelijk zijn en schakelde ons in om meer controle te krijgen over de veiligheid en werking van alle winkels.

Lees meer:
Client Case STS Center Telenet


Referentie: Alarmsysteem voor een vrijstaande woning in Sint-Niklaas

“De mensen van MATT Security zijn echt begaan met onze veiligheid. Dat merkten we tijdens het eerste contact, tijdens de installatie maar ook aan de service achteraf.” - Jo

Jo en zijn vrouw zijn al jarenlang vertrouwd met een alarmsysteem. Toen ze verhuisden naar een nieuwe woning in Sint-Niklaas stond een nieuw alarmsysteem hoog op hun verlanglijstje.  

Lees meer:
Client Case Jo


Referentie: Beveiliging van een woning in een regio die te kampen heeft met inbraakgolven

“De wetenschap dat de veiligheidsexperts van MATT Security dag en nacht voor ons klaar staan vinden we minstens zo belangrijk dan een performant alarmsysteem.” - Frank

Frank woont met zijn gezin in een regio waar sinds enkele jaren een inbraakgolf plaatsvindt. Enkele maanden voor het gezin op vakantie vertrok, groeide het besef dat een alarmsysteem geen overbodige luxe zou zijn.

Lees meer:
Client Case Frank


Referentie: Beveiliging OP AFSTAND voor nieuw magazijn van Merchandise Essentials

“Zonder beveiliging was er nooit sprake van een extra magazijn.” - Michèle

Merchandise Essentials profileert zich als premium merchandise partner voor bedrijven, fashion brands en entertainment acts. Recent investeerde Merchandise Essentials in extra stockageruimte + beveiliging.

Lees meer:
Client Case Merchandise Essentials