Referentie: compleet beveiligingssysteem voor wafelijzerfabrikant Gedelec

"Het complete beveiligingssysteem van mijn bedrijf zit in mijn broekzak" - Matthieu Moerenhout, Gedelec

Gedelec is een familiebedrijf uit Anzegem dat wafelijzers en pannenkoekenijzers fabriceert en verdeelt sinds 1958. Toevallig noemt hun merk van wafelijzers MATT. MATT Security beveiligt MATT wafelijzers, symbolischer kan haast niet.

Vandaag runt Matthieu Moerenhout het bedrijf. Hij blijft investeren in het bedrijf om de groei verder te zetten. Ook in beveiliging.

Matthieu Moerenhout

Matthieu Moerenhout: "Ons bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar. Af en toe vernieuwen is noodzakelijk. Ons beveiligingssysteem was 15 jaar oud en dat was eraan te merken. Toen we te maken kregen met een inbraakpoging waren de beelden zo onscherp dat de dader nooit geïdentificeerd kon worden. Dan mist zo'n systeem natuurlijk zijn doel."

Matthieu nam contact op met ons om zijn volledige beveiligingssysteem te herbekijken.

Matthieu Moerenhout: "MATT Security pakte het van in het begin heel goed en professioneel aan. Ze namen de tijd om ons oud systeem te bekijken en mee te denken aan een betere oplossing. In ons geval gaat het over de beveiliging van een magazijn, onze burelen, toonzalen en de parking.

1 nieuwe camera die evenveel registreert als 2 oude

In 15 jaar is de technologie natuurlijk snel geëvolueerd. Dat betekent gelukkig niet dat de oplossingen duurder geworden zijn.

Matthieu Moerenhout: "MATT Security stelde een volledig systeem op maat van ons bedrijf samen. Om je een idee te geven van hun eerlijke expertise: ze vervingen 2 oude camera's door 1 nieuwe te plaatsen op een betere plaats. We zien evenveel - zelf beter - dan vroeger, en vermeden zo een overbodige investering.

Gedelec

Stipte en propere installatie

Onze installateurs komen bij onze klanten thuis of in bedrijven waar mensen met hart en ziel werken. Dat beseffen we. We zorgen er niet alleen voor dat de installatie vlot verloopt, we hebben ook oog voor netheid.

Matthieu Moerenhout: "De installatie gebeurde op 2 dagen. De eerste dag legden de installateurs kabels. Hier en daar moesten ze gaten boren. Heel fijn was: ze maakten achteraf alles gedisciplineerd schoon. Geen stof, geen rondslingerende werktuigen of achtergelaten verpakkingsmateriaal. "

Direct wegwijs in de nieuwe installatie

MATT Security - Gedelec

Beveiligingssystemen zijn de voorbije jaren ook veel gebruiksvriendelijker geworden. Alles kan je in principe in de gaten houden via je smartphone.

Matthieu Moerenhout: "Na de perfecte installatie namen de experts van MATT Security nog ruim de tijd om me wegwijs te maken in het nieuwe beveiligingssysteem. Ik doe nu alles via smartphone: de poort openen, camerabeelden bekijken, het alarm aan of uitzetten, enzovoort. Het volledige beveiligingssysteem past in mijn broekzak."