Referentie: twee fitnesscentra, één eigenaar

Aaron Vermeersch Get Fit Club Waregem

Get Fit Club is al bijna zes jaar een gekende fitnesszaak in Nazareth. Begin maart 2020 openden zij een tweede Get Fit Club in Waregem. Aaron Vermeersch runt samen met zijn moeder beide zaken.
Het is een plek waar vooral 40-plussers zich thuis voelen. De klanten krijgen aan de hand van een bodyscan een aangepast trainingsschema. Dit wordt ingesteld op de trainingstoestellen en door de sportinstructoren nauwgezet opgevolgd. Zowel voor revalidatie, figuurcorrectie als conditie én spieropbouw kan je bij Get Fit Club terecht.
Aaron schakelde voor de twee sportzaken MATT Security in voor de camerabewaking en de alarminstallatie. We laten hem even aan het woord.

‘Ik kende Bart al van toen we nog samenwerkten op het WaregemSportCenter. We gingen beiden onze eigen weg, maar verloren mekaar niet uit het oog.
Toen ik mijn fitnesszaak in Nazareth opstartte, vertrouwde ik MATT Security de camerabewaking en de alarminstallatie toe.
Nu ik onlangs mijn tweede zaak opende, schakelde ik opnieuw MATT Security in.’

Controle als er geen fysieke controle is

Waregem Fit Club Milon Cirkel

‘Op de begeleide openingsuren is er telkens iemand van ons team aanwezig. Buiten die uren kunnen klanten met een extra abonnement op andere tijdstippen sporten. Met een aangepaste chip openen ze de deur van het centrum. Geen aanwezige coach en toch sporten op hun niveau. Van heel vroeg in de ochtend tot 22 uur en zelfs op feestdagen. Interessant voor de klant én voor ons, maar dan moeten we wel op een of andere manier toezicht behouden.
De camera’s zijn zo geplaatst dat ik vanachter mijn computer of op de app op mijn telefoon alle hoeken van de sportzaal kan zien.
Is er een probleem tijdens deze extra openingsuren, dan kunnen we vaak vanop afstand al ingrijpen. De klanten weten dat ze ‘in het oog’ worden gehouden en hebben hier geen problemen mee.
Ik ben gerust, maar de klanten ook.
Ook als het alarm afgaat. Ik zie onmiddellijk wat er is gebeurd. Bij vals alarm kan ik het afzetten en opnieuw activeren met één druk op de knop, waar ik ook ben.’

Kordate aanpak en goede uitleg

Waregem Fit Club Personal Training

‘Zowel enkele jaren terug in Nazareth als onlangs in Waregem kwam Bart langs om de situatie te bekijken, hij noteerde waar de camera’s en de bewegingssensoren moesten komen, maakte zijn offerte en na ons akkoord werd de plaatsing snel ingepland.

MATT Security beschikt over een professioneel team. Ze werken netjes en stoppen alle leidingen mooi weg. Toen ze vertrokken, werkte alles perfect. Ik kreeg nadien een degelijke uitleg en voelde me onmiddellijk ‘meester’ over de installatie.
Het is ook gemakkelijk switchen tussen de systemen van beide sportzaken. De beelden zijn echt heel zuiver, het is alsof ik alles met mijn eigen ogen bekijk.’

Buren in Waregem volgden

‘Ik deel een gemeenschappelijke inkomhal met een andere zaak. Samen besloten we ook hier camera’s te hangen. Dat MATT Security nadien ook bij de buren mocht langsgaan was een logisch gevolg.
Aangezien we nu met twee partijen de camera’s van de inkom bekijken, kunnen we veel sneller ingrijpen als we onregelmatigheden opmerken. Twee paar ogen zien altijd meer.’

Heel tevreden

Get Fit Club Nazareth

Get Fit Club Nazareth

‘Ik kan MATT Security alleen maar aanbevelen.
Snelle service, correcte prijs, vlotte installatie en goede dienst na verkoop. En dat zeg ik niet omdat ik de zaakvoerder Bart Mattan al ken van vroeger.

Neen, ik steek voor MATT Security mijn hand in het vuur.
Ik trek met een gerust hart iedere dag de deur van mijn fitnesszaken dicht.’

Nog geen camera’s om jouw bedrijf vanop afstand in het oog te houden?
Nog geen alarminstallatie die jij vanop afstand kan besturen?
Lees hier (https://www.mattsecurity.be/client-cases) hoe andere klanten de diensten van MATT Security ervaarden.
Maak een afspraak.
Wij komen graag langs.