Referentie: Beveiliging op afstand voor Merchandise Essentials

“Zonder beveiliging was er nooit sprake van een extra magazijn” - Michèle Vandenbunder, Merchandise Essentials

Merchandise Essentials profileert zich als premium merchandise partner voor bedrijven, fashion brands en entertainment acts. Dat gaat van merchandise strategie tot ontwerp én productie.

michele.png

In hun portefeuille zitten welluidende namen als Duvel en de Foo Fighters. Recent investeerde Merchandise Essentials in extra stockageruimte + beveiliging.

Medewerker Michèle Vandenbunder: “Bedrijven, kledingmerken en nightlife acts kunnen bij ons terecht voor een integraal merchandise verhaal. Naast de strategie staan we ook in voor het ontwerp en de productie van kledij en accessoires. De zaken gaan goed, waardoor we enkele maanden geleden extra magazijnruimte hebben aangekocht, niet zo ver van onze hoofdzetel in Roeselare.”

Beveiliging op afstand: gemak en zekerheid gegarandeerd

Merchandise Essentials had de keuze: ofwel de nieuwe site bemannen, ofwel een beveiliging op afstand installeren. Het werd de logische en meest efficiënte tweede optie.

foto_boxes_homepage-1.png

Michèle : “Ten eerste wilden we vanop afstand toegang kunnen verlenen tot het magazijn. Op die manier hoeft de site niet permanent bevolkt te zijn. Nu gaat onze logistiek manager Louis dagelijks nog wel ‘s op en af, maar als hij er niet is en er staat een koerier of leverancier voor de poort van het magazijn, dan kan hij makkelijk via een op maat gemaakte app vanuit de hoofdzetel toegang verlenen.”

“Daarnaast wilden we graag extra zekerheid inbouwen. De gestockeerde producten in ons nieuwe magazijn zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Enkele dozen die verdwijnen zou een ramp zijn, niet enkel voor ons maar zeker ook voor de klant. Vandaag houden twee camera’s toezicht op de volledige magazijnruimte en dat zorgt alleszins voor gemoedsrust.”

Bij Matt Security komen ze hun beloftes na

Michèle: “Een pluim voor Matt Security omdat ze eerst heel goed geluisterd hebben naar onze behoeftes. Pas dan zijn ze met een voorstel gekomen dat perfect aan onze wensen voldeed. Wij vonden het vooral belangrijk om te kunnen vertrouwen op hun expertise. En het mag gezegd, we zijn heel tevreden met het resultaat. Zonder waterdichte beveiliging zou er zelfs nooit sprake geweest zijn van extra stockageruimte.”

Surf naar www.merchandise-essentials.com om te ontdekken wat Merchandise Essentials precies doet.


Merchandise Essentials slaapt op beide oren dankzij:

Wil je gratis veiligheidsadvies?