Maxim L. over zijn huisbrand: "Zoiets verwacht je niet."

Stel je voor: je hebt een huis gekocht, er hard aan gewerkt om het te renoveren, en als je net één week je intrek genomen hebt, slaat het noodlot toe: er breekt brand uit! Het overkwam het gezin van Maxim L. “Het is niet te geloven hoeveel schade rook kan aanbrengen.”


Referentie: Beveiliging op afstand voor Merchandise Essentials

Referentie: Beveiliging op afstand voor Merchandise Essentials

“Zonder beveiliging was er nooit sprake van een extra magazijn” - Michèle Vandenbunder, Merchandise Essentials

Merchandise Essentials profileert zich als premium merchandise partner voor bedrijven, fashion brands en entertainment acts. Dat gaat van merchandise strategie tot ontwerp én productie.

Ik heb geen internetverbinding! Kan ik mijn camerabeelden op afstand zien?

Ik heb geen internetverbinding! Kan ik mijn camerabeelden op afstand zien?

Af en toe krijgen we de vraag om loodsen, opslagplaatsen of hangars waar geen internet aanwezig is te beveiligen met camerabewaking. De eigenaars willen hun pand immers vanop afstand kunnen bekijken. Is dit mogelijk?

Meest voorkomende detectoren om je woning te beveiligen

Onder het motto ‘beter op tijd detecteren dan achteraf remediëren’ geven we je graag een overzicht van de meest courante detectiemogelijkheden voor jouw woning. Aan jou om te detecteren welke de beste optie(s) is/zijn.

Referentie: Beveiliging van een woning in een regio die te kampen heeft met inbraakgolven

“De wetenschap dat de veiligheidsexperts van MATT Security dag en nacht voor ons klaar staan vinden we minstens zo belangrijk dan een performant alarmsysteem.” Lees hier waarom Frank voor onze expertise koos.