Ik heb geen internetverbinding! Kan ik mijn camerabeelden op afstand zien?

Af en toe krijgen we de vraag om loodsen, opslagplaatsen of hangars waar geen internet aanwezig is te beveiligen met camerabewaking. De eigenaars willen hun pand immers vanop afstand kunnen bekijken. Is dit mogelijk?

Verbinding via 4G Router

Uiteraard hebben we bij MATT Security hier een oplossing voor. Locaties zonder internettoegang voorzien we van een 4G Router. Deze fungeert dan als een soort 'modem' waarop een 4 à 6-tal camera's aangesloten kunnen worden.  In de 4G Router zit een Sim-kaart die 4G produceert en werkt via een jaarabonnement.

De kapel op de Muur van Geraardsbergen: een mooi voorbeeld van camerabewaking via 4G Router.

De kapel op de Muur van Geraardsbergen: een mooi voorbeeld van camerabewaking via 4G Router.

Merchandise Essentials: zowel videofonie als camerabewaking via 4G Router

Merchandise Essentials: videofonie + camera’s

Merchandise Essentials: videofonie + camera’s

Voor hun nieuwe opslagplaats kregen we de vraag van Merchandise Essentials om hun pand te bewaken met camerabewaking + een performant videofoniesysteem.
Dit zorgt ervoor dat wanneer een leverancier aanbelt, ze op het hoofdkantoor een push-melding krijgen en zo op afstand de leverancier kunnen binnen laten. Uiteraard kunnen ze alles volgen via hun camerabeelden.

Beschik je ook over een gebouw/ruimte waar geen internetverbinding is en wil je toch camerabeelden op afstand bekijken? Laat niet na om ons te contacteren.