Vertrek jij straks met een gerust hart op vakantie?

 

De start van de zomervakantie is naar jaarlijkse gewoonte het signaal voor een hoop Belgen om hun woning te verlaten. Ze gaan op reis, naar festivals of barbecues en laten hun huis vaak onbeheerd achter.

Via deze blog krijg je meer dan 30 tips om inbraak of brand te voorkomen: Klik hier

MATT Security is gespecialiseerd in alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie en videofonie.
Interesse in één van bovenstaande producten?

Alarmsystemen

Camerabewaking

Videofonie

 

Enkele tevreden klanten:

 
 
 

Laat hier jouw gegevens na en wij contacteren jou binnen de 48u!

Meer info over ons alarmsysteem kan je hier vinden:

JABLOTRON 100

De JABLOTRON 100 is een revolutionaire oplossing voor de beveiliging van woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz.. 
Inbraak, brand, paniek, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico's, er is niets wat dit alarmsysteem niet kan detecteren.

Een beveiligingsoplossing mag uw comfort niet verlagen. Integendeel. Zou het niet fantastisch zijn dat uw beveiliging uw levenscomfort bevordert? De Jablotron 100 heeft ook heel wat mogelijkheden voor automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).  

Waarom JABLOTRON 100?

• eenvoudige bediening: dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is de JABLOTRON 100 het eerste alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Kies het alarm, dat ontworpen werd voor mensen!

• tijdloos ontwerp: het uiterlijk van de afzonderlijke componenten van het alarmsysteem werd ontworpen in samenwerking met de beste designers. Ontdek de schoonheid die moeiteloos opgaat in uw eigen huis of zaak.

• multifunctioneel gebruik: De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!

• overal toegankelijk: dankzij de gratis bediening van uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

• zekerheid en betrouwbaarheid: MATT Security biedt 7 jaar GARANTIE op alle JABLOTRON 100 installaties door ons geplaatst. 

 

Voor een uitgebreide lijst van onze componenten, klik hier.

 

Bekijk in het filmpje hieronder alle functionaliteiten van de JABLOTRON 100: