Installatie Alarm en Camerabewaking bij Wijnbar Ona en Bar Belien

Deze week zijn we langs geweest bij Wijnbar Ona en Bar Belien, om deze twee leuke horecazaken te beveiligen met een alarmsysteem en camera's.

Wijnbar Ona is gelegen in de Nederkouter 71, Gent, en je kan er genieten van een karaktervol glas wijn, met een eigen verhaal en een eigen identiteit.
Respect voor wijnboer en vinificatieproces staan centraal in het streven naar een heerlijk lekkere wijn van dichtbij.
Ontdek & geniet met vrienden van duurzame wijnen in deze gezellige wijnbar. Proef & combineer met pure plaatselijke heerlijkheden (verse hapjes). Zowel liefhebbers als leken zullen hun zintuigen geprikkeld weten met een ruim, constant én gevarieerd aanbod aan wijnen per glas. Volg je buikgevoel en je hart. Voor je verstand is advies en ervaring altijd ter beschikking.

Bar Belien, Verlorenkost 9, Gent, is een vernieuwende jonge versie van een bruin café in hartje Gent.
Barbelien Ulijn kiest met volle overtuiging voor kwaliteit en gezelligheid voor een breed publiek. Dit resulteert in een bar waar je elk moment van de dag terecht kan. Van een heerlijke verse soep, over een koffie bij die vele mails, naar een aperitief of cocktail met huisbereide barbites (made by Michel Neerinckx). Maar natuurlijk ook dat laatste slaapmutsje om mee af te sluiten.

Ook interesse in een alarmsysteem of camerabewaking? Klik hier voor een offerteaanvraag.