Alarmsystemen

Wilt u zich beter beveiligen? Dan is een alarmsysteem wellicht de meest efficiënte oplossing.

Er is niets waarmee u zich zo compleet kan beveiligen voor dezelfde investering als een alarmsysteem.

Indien u zich wil beveiligen met een alarmsysteem zijn er een aantal belangrijke elementen waar u rekenen mee dient te houden.

  • In welke situatie wilt u zich beter beveiligen?
  • Wilt u zich enkel beveiligen tegen inbraak of is brand ook belangrijk?
  • Vanaf wanneer wilt u ongewenste activiteiten waarnemen?
  • Wilt u ook kunnen zien wat gebeurt?
  • Vindt u een meldkamer belangrijk?
  • ...

Een investering in een alarmsysteem is dus altijd een heel persoonlijke aangelegenheid. Pas na een gedetailleerde analyse samen met u dat we een ideale oplossing kunnen uitwerken waarmee u heel tevreden zal zijn.

Wenst u vrijblijvend een persoonlijke analyse voor uw situatie?


Bij de keuze van een alarmsysteem is het voor ons heel belangrijk dat we een product kunnen aanbieden die in de meest uiteenlopende situaties kan voldoen aan uw noden en wensen. Daarom kiezen wij vandaag resoluut voor Jablotron.

JABLOTRON 100

De JABLOTRON 100 is een revolutionaire oplossing voor de beveiliging van woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz.. 
Inbraak, brand, paniek, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico's, er is niets wat dit alarmsysteem niet kan detecteren.

Een beveiligingsoplossing mag uw comfort niet verlagen. Integendeel. Zou het niet fantastisch zijn dat uw beveiliging uw levenscomfort bevordert? De Jablotron 100 heeft ook heel wat mogelijkheden voor automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).  

Waarom JABLOTRON 100?

• eenvoudige bediening: dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is de JABLOTRON 100 het eerste alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Kies het alarm, dat ontworpen werd voor mensen!

• tijdloos ontwerp: het uiterlijk van de afzonderlijke componenten van het alarmsysteem werd ontworpen in samenwerking met de beste designers. Ontdek de schoonheid die moeiteloos opgaat in uw eigen huis of zaak.

• multifunctioneel gebruik: De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!

• overal toegankelijk: dankzij de gratis bediening van uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

• zekerheid en betrouwbaarheid: MATT Security biedt 7 jaar GARANTIE op alle JABLOTRON 100 installaties door ons geplaatst. 

 

Voor een uitgebreide lijst van onze componenten, klik hier.

 

Bekijk in het filmpje hieronder alle functionaliteiten van de JABLOTRON 100:


Jablotron 80 (oasis)

U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring met dit alarmsysteem! En op comfortabele wijze bedient u uw huishouden en/of uw zaak!

De Jablotron 80 is een gelouterd draadloos of bedraad systeem, dat geschikt is voor de beveiliging van objecten zoals woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s.