Videofonie - Parlofonie Regio Brugge

Videofonie, een bijkomende veiligheid.

Videofonie en parlofonie laten u toe een bezoeker op een veilige manier te contacteren nog voor hij/zij uw woning, bedrijf of kantoor betreedt. U heeft dus de mogelijkheid om eerst te kijken wie er aanbelt, alvorens te communiceren of deze persoon binnen te laten. Dit verhoogt uw veiligheid in zeer sterke mate en schrikt ongewenste bezoekers af!

MATT Security verdeelt verschillende kwaliteitsmerken en streeft naar een snelle en perfecte service in Brugge en omstreken!

Indien u een gratis adviesgesprek over videofonie of parlofonie wenst in Brugge, klik gerust door naar onze contactpagina.

Dahua Videofonie

Wat behoort er allemaal tot de mogelijkheden?

De nieuwe reek Dahua Deur Intercom Systemen kunnen gekoppeld worden aan uw NVR recorder, maar ook kan u de beelden op de Iphone, Ipad, en Android live bekijken. Dit systeem is een van de meest voorlopende systemen dat op dit moment op de markt te vinden is!

Hoe werkt een deur intercom video systeem van Dahua?

HD-beeld via de intercom? Dahua biedt het! De IP video intercom van Dahua is via CAT5e kabel aan te sluiten op het interne netwerk en bestaat uit een combinatie van maximaal 8 buitenposten en 6 binnenposten.Via de speciale Dahua PoE switch kunnen de aangesloten binnenposten worden gevoed via dezelfde CAT5e kabel.

De binnenpost is voorzien van een capacitief aanraakgevoelig 7″ kleuren scherm en via een SD-kaart kunnen videobeelden of snapshots worden opgeslagen van de buitencamera of via overige aangesloten Dahua IP Camera’s.

Via een NVR van Dahua zijn de camera beelden van de buitenpost eveneens te registreren en tevens is de push-functie op de smartphone app te gebruiken. De NVR krijgt de melding van de buitenpost en stuurt het bericht door naar 
de telefoon of tablet. Indien de gebruiker het bericht opent kan er via de app met de gebruiker worden gecommuniceerd en kan de gebruiker de deur openen.

Deur intercom systemen zijn er al sinds jaar en dag. 

Zeker in de appartementsgebouwen kan je niet meer zonder. Echter zijn dit meestal analoge systemen met slecht beeld en weinig tot geen extra bedieningsmogelijkheden.

Door een deur intercom systeem te koppelen aan b.v. een camerasysteem kan u alle beelden koppelen aan het centrale systeem. Dan krijgt u een geïntegreerd systeem die gemakkelijk te bedienen is voor een zeer betaalbare prijs!