Personal Tracker Services

Voel je overal veilig.

Zowel op de werkvloer als privé wordt een verhoogde persoonlijke veiligheid meer en meer een noodzaak. Met 'My Personal Tracker' levert MATT Security samen met Oktopus een volledige oplossing op maat om de veiligheid van jezelf en jouw medewerkers te garanderen.

De gebruiker kan, in geval van ongeluk of gevaar, een alarm activeren via een SOS-knop, gekoppeld aan een GPS-systeem. Na verificatie met de drager van het toestel, waarschuwt een operator vanuit onze meldkamer meteen de juiste contactpersonen of hulpdiensten volgens een van te voren duidelijk afgesproken procedure. Dankzij het geo-positioneringssysteem kunnen wij de precieze locatie van de gebruiker meteen terugvinden.

My Personal Tracker biedt een oplossing op maat voor alle professionals die om beroepsredenen vaak alleen moeten werken. De lijst met beroepen die hieruit voordeel kunnen halen is lang en gevarieerd:
Bewakingsagenten, onderhoudspersoneel, leveranciers, reparateurs, dokters, vertegenwoordigers, kleine zaakvoerders, land- en tuinbouwers, boswachters, vrachtwagenchauffeurs,...

Het professionele team van Oktopus is 24/7 operationeel en garandeert een snelle en precieze respons in alle omstandigheden. Met MATT Security en Oktopus ben je nooit meer alleen!

Indien je meer info over de Personal Tracker wenst, klik gerust door naar onze contactpagina.

Personal Tracker Services