Referentie: Performante beveiliging voor Pure Lifestyle

Pure Lifestyle uit Ninove is geen interieurwinkel of een Apple-store. Het is het allebei en zelfs meer. Pure Lifestyle combineert op een ruimte van 800m2 het beste van Apple, woon- en foodinspiratie en lifestyle tips. Puur shopplezier dus, met een schat aan producten. En dat mag je letterlijk nemen. Om die schat te beveiligen, koos Pure Lifestyle voor MATT Security. Retail manager Koen Van Liefferinge: “Met de verhuis naar een nieuw pand wilden we niks aan het toeval overlaten.”

INTEGRAAL VEILIGHEIDSSYSTEEM

Pure Lifestyle draagt een nare herinnering met zich mee uit de periode van het vorige pand. Koen: “Goed drie jaar geleden werden we getroffen door een brutale gewapende overval. Ik herinner me het nog als was het gisteren. De overvallers maakten toen voor zo’n 100.000 euro buit, voornamelijk Apple producten. We hadden nochtans enkele camera’s hangen, maar ze hebben me bedreigd met een geweer en ik werd gedwongen de tapes te verwijderen.”

Pure Lifestyle - MATT Security

Een performant en integraal veiligheidssysteem was vanzelfsprekend een topprioriteit op de nieuwe locatie: “We wilden inderdaad niks aan het toeval overlaten. Ons nieuwe pand is immers één grote etalage. Het plaatsen van ramkraakpaaltjes was een eerste logische zet. Daarna lieten we MATT Security een veiligheidsplan uittekenen voor binnen en buiten. Dat kon ons snel overtuigen al hebben we er nog op aangedrongen het aantal camera’s te verhogen,” aldus Koen.  

ALARMSYSTEEM, CAMERABEWAKING EN TOEGANGSCONTROLE

Koen Van Liefferinge - Pure Lifestyle - MATT Security

Koen: ‘Ik moet zeggen dat ik vandaag met een veel geruster gevoel in de winkel sta. Het  veiligheidspakket dat MATT Security geplaatst heeft bestaat uit meer dan 40 camera’s, een uitgebreid alarmsysteem en badge/applicatie voor toegangscontrole. We zijn realistisch. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, maar omdat we kunnen terugvallen op perfect beeldmateriaal, hebben we de jongste maanden twee kleine diefstallen snel kunnen achterhalen en uitklaren. Een grote geruststelling.”

“Met de uitvoering van het veiligheidsplan van MATT Security is nu elke hoek van de winkel beveiligd. We hebben totale controle over wie waar kan binnengaan en het scherpe beeldmateriaal zorgt ervoor dat zelfs de kleinste diefstal opgehelderd raakt. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst.”

Surf naar www.purelifestyle.be om te ontdekken wat Pure Lifestyle precies doet.

De mensen van Pure Lifestyle staan met een gerust gemoed in de winkel dankzij:Wil je gratis veiligheidsadvies?